Healthy Salad

Cookeloere in de Gezonde Keuken van Schiedam

Een kookavontuur voor Schiedamse ouders die van hun kind een gezonde smulpaap willen maken!

In verwachting? En benieuwd hoe jij straks van jouw kindje een goede en gezonde eter gaat maken? Dan is deze kookcursus van Cookeloere Kookavonturen voor jou!  Onder leiding van verschillende Schiedamse keukenprins(ess)en en kinderdiëtist Anoã Brand ga jij met andere (aanstaande) ouders in de keuken aan de slag. Met elkaar ontdek je wat gezonde voeding is, hoe je jouw kindje hiervoor enthousiast maakt en hoe gezond koken betaalbaar, leuk en lekker wordt voor. De multiculturele thuiskeuken van Schiedam dient hierbij als inspiratie.

Voor wie? 
Schiedammers die een kindje verwachten.

Waar?
In de wijk Nieuwland (meer informatie na inschrijving).

Wat en wanneer? 
Een vierdelige kookcursus vol tips, trucs en plezier en inclusief eten.

Er start een cursus in oktober. Een tweede cursus start in november/dec.

 

Data voor cursus 2 volgen nog.

DATA CURSUS 1:

Workshop 1: maandag 26 oktober, 18 - 21:30 uur

Workshop 2: maandag 9 november, 18 - 21:30 uur

Workshop 3: zondag 22 november, 10 - 13 uur

Workshop 4 vindt plaats in 2021 als jouw kindje toe is aan vaste voeding. Datum in overleg met de groep.

Opgeven & Contact
Je kunt je opgeven via de website cookeloere.nl of het e-maildres: info@cookleoere.nl

Graag onder vermelding van jouw naam, de cursus waarvoor je wilt inschrijven (cursus 1 of 2), je telefoonnummer en postcode. Er zijn beperkt plaatsen, dus wees er op tijd bij.

Voor vragen graag e-mailen of bel Anne: 06-10233517

Prijs
De cursus kost 20 Euro. Deze dient op voorhand te worden betaald. Een korting of gespreide betaling is bespreekbaar indien de prijs voor jou een belemmering is om mee te doen. Indien je hier gebruik van wilt maken, attendeer ons hier graag op bij het aanmelden (bijv. "graag wil ik een korting/gespreide betaling bespreken), dan nemen we persoonlijk contact met je op. Wij willen heel graag dat iedereen die gemotiveerd is mee kan doen!

Samenwerkingspartners
 Cookeloere in de Gezonde Keuken van Schiedam is een samenwerking tussen Cookeloere Kookavonturen en Diëtistenpraktijk Anoā Brand  (de projectpartners) en de Schiedamse keukenprins(ess)en Fatima, Agatha, Ap en Marjolein.

Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Schiedam (Samen Schiedam subsidie) en door de Bovenschoolse Voorziening InZicht in Nieuwland (die haar zeer royale keuken beschikbaar stelt voor dit project).

Cookeloere is al haar partners zeer erkentelijk!