top of page

Vergoedingen

Diëtistenpraktijk Anoã Brand heeft in 2024 contract met alle zorgverzekeraars.

 

De begeleiding van de diëtist wordt in 2024 voor 3 uur vanuit de basisverzekering vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten voor dieetadvisering worden rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar gedeclareerd en vallen onder het verplichte eigen risico van € 385 in 2024. Voor kinderen tot 18 jaar geldt het eigen risico niet. 


De kosten van de consulten aanvullend op de 3 uur zijn voor eigen rekening tenzij je een aanvullende pakket hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar.


Via deze link kun je nagaan of in jouw aanvullend pakket extra dieetadvisering is opgenomen. Kosten voor eigen rekening betaal je na het consult via bankoverschrijving. Je hebt dan 14 dagen om de factuur te voldoen.

 

Wanneer je bij de huisarts wordt behandeld voor diabetes, COPD en/of (risico op) hart- en vaatziekten én jouw huisarts heeft een contract met de regionale zorggroep, dan betreft het ketenzorg en tellen de kosten voor dieetadvisering niet mee in het eigen risico. Diëtistenpraktijk Anoã Brand heeft nog geen contract voor ketenzorg.

Tarieven 2024

Tijdsbesteding
Elk consult wordt in een veelvoud van kwartieren gefactureerd. Ook e-mail-, video- en telefonische consulten zijn onderdeel van de dieetbehandeling.

Onder de behandeluren valt zowel het directe contact met jou op het spreekuur, als de indirecte werkzaamheden (bijvoorbeeld het berekenen van jouw voeding of het rapporteren naar jouw arts). 

Lees meer over de werkwijze tijdens de consulten.

Hieronder staan de bedragen van de consulten wanneer je die zélf betaalt. Dit is het geval voor vervolgconsulten ná de eerste drie uur uit het basispakket, wanneer je geen dekking (meer) hebt in het aanvullende pakket of wanneer je geen medische indicatie hebt.

 

Dieetadvisering per kwartier (15 minuten): € 22,-

De prijzen hieronder dienen als richtlijn: 

Intake van 75 minuten: €110,-

Intake van 90 minuten: €132,-

Individueel voedingsadvies: € 44,-

Vervolgconsult 30 minuten: € 44,- 

Toeslag voor behandeling reguliere diëtetiek aan huis: € 30,-

Niet nagekomen afspraak: € 44,- 

 

Dieetbevestiging Belastingdienst: € 22,- 

Medische verklaring: € 44,- 

                                    

Workshop en voorlichting

Heb je interesse in een samenwerking? Stuur mij dan een bericht via mijn contactpagina.

bottom of page