top of page

Workshop en Voorlichtingen

Op Maat

Op maat gemaakt voor jou als particulier of voor jouw bedrijf, bied ik voorlichtingen en/of (kook)workshops aan. Denk aan een bedrijfs- of aan een gezondheidsevenement. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast verzorg ik samen met Personal Zen lezingen over gezonde en duurzame voeding in combinatie met yogalessen/workshops.  

Heb je ideeën en wil je weten of het te realiseren valt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

School en Kinderdagverblijf

Jong geleerd is oud gewaardeerd!

 

Ik steek graag mijn energie in het vormen van een gezond beweeg- en eetgedrag bij kinderen. Het geven van voorlichting aan kinderen is niet alleen mijn werk maar ook mijn passie.

Ik geloof in een preventieve aanpak. Ik zie scholen en kinderdagverblijven als het ideale werkterrein om een gezonde leefstijl bij kinderen te stimuleren. Gezonde voeding is voor kinderen erg belangrijk!  Het is de basis voor een goede groei en een gezonde cognitieve ontwikkeling.

Voor scholen en kinderdagverblijven bied ik advies op maat over een gezond en duurzaam voedingsbeleid. Hiernaast begeleid ik de implementatie daarvan. Ook verzorg ik voorlichtingen en (kook)workshops voor kinderen, voor de ouders (op een ouderavond bijvoorbeeld) of voor de schoolmedewerkers. Een benadering uit verschillende invalshoeken is nodig om een gezonde omgeving voor de kinderen te creëren zodat ze gestimuleerd worden tot een gezond eetgedrag.

Scholen en kinderdagverblijven profiteren van het goede imago die het bewust omgaan met voeding met zich meebrengt.

Yogastudio en Sportschool

Voeding, beweging en ontspanning zijn onafscheidelijk van elkaar als het gaat om een gezonde leefstijl.

Ik deel mijn kennis en ervaring op het gebied van voeding gericht op je fysieke en mentale balans, door middel van voorlichting en workshops. Doel is het creëren van bewustwording en het effect van voeding op gezondheid en sportprestaties. Ik licht toe hoe je een gezond voedingspatroon in je dagelijks leven implementeert.

Zo’n voorlichting kan eenmalig ingezet worden tijdens bijvoorbeeld een open dag of onderdeel zijn van een cursus of workshop.

Door een samenwerking aan te gaan, maak je onderbouwde kennis over gezonde voeding toegankelijker voor de leden van jouw yogastudio of sportschool. Ook onderscheid je jouw bedrijf door een uniek product aan te bieden.

bottom of page